Support til din Yale ENTR S (forhandles ikke længere)

Den digitale dørlås Yale ENTR S forhandles ikke længere, men vi tilbyder her support og svar på ofte stillede spørgsmål om låsen. Du kan også downloade manualen.

Yale ENTR S monteringsvideo

FAQ - Ofte stillede spørgsmål ENTR S

Jeg kan ikke åbne min Yale ENTR S, hvad gør jeg?

Hvis du er på indersiden, kan du altid åbne døren ved hjælp af den vrideren.

Hvis du er på ydersiden, kan du bruge den mekaniske nøgle.

Hvad skal jeg bruge for at reklamere?

Du skal sørge for at medbringe din kvittering for at lave en reklamation. Tag kontakt til forhandleren for at lave en reklamation.

Hvor længe varer garantien?

Hvis du har købt produktet inden for de sidste 24 måneder, vender det tilbage til dit købssted. Hvis dit Yale-produkt er holdt op med at fungere på grund af produktfejl, vil Yale erstatte dig med et gratis erstatningsprodukt.

Vilkårene og betingelserne for, at garantien gælder for dit Yale-produkt, er: At produktet er korrekt installeret og vedligeholdt i overensstemmelse med Yale's installationsvejledning, som du modtog på købstidspunktet At produktet ikke er blevet ændret på nogen måde Produktet er installeret i et hjem i Sverige Garantien gælder ikke for:

• Mekaniske fejl, der forsætligt er forårsaget eller på grund af uagtsomhed
  • Æstetiske effekter I tilfælde af fejl forårsaget af forkert reparation eller ændret produkt, i strid med vores instruktioner,
  • Yale er eneansvarlig for at levere et gratis erstatningsprodukt.

Yale kan ikke holdes ansvarlig for andre tab som følge af funktionsfejl i dit produkt. Dette er uanset, om sådanne tab er direkte eller indirekte følgeskader

Hvordan rengør jeg Yale ENTR S?

Brug en fugtig klud til at fjerne fingeraftryk. Brug en mild sæbeopløsning til at fjerne olie og snavs. Du må ikke bruge slibende rengøringsmidler, da disse kan ødelægge produktets overflade og gøre garantien ugyldig.

Undgå produkter der angiver på etiketten, at de fjerne midfarvninger og rust, eller som indeholder syre eller andre ætsende kemikalier.

Skal jeg bruge kode, hvis jeg har fingeraftrykslæseren?

En bruger der har et fingeraftryk lagret på læseren behøver ikke kode for at åbne døren. Det er muligt at kombinere at åbne med både kode og fingeraftryk. Det er noget adminostratoren kan indstille.

Hvordan fungerer automatisk låsning?

For at aktivere automatisk låsning skal du have en magnet placeret på dørkarmen og et kodetastur eller en fingeraftrykslåser monteret. Magneten medfølger i pakken.

Se monteringsvideo her!

Hvis jeg har flere låse, kan jeg så betjene dem alle samtidig?

Hvis du har flere låse monteret og de alle er sat op til den sammen app, så kan du godt betjene dem samtidig, hvis de er inden for BLE rækkevidde. Men der er ikke nogen central låsning. Hver lås drives separat. Men kodetastaturet eller fingeraftrykslæseren kan du aktivere automatisk låsning, så døren låses automatisk, når den lukkes.

Hvor mange koder, brugere og fjernbetjeninger kan jeg have til min ENTR S?

Du kan have 20 brugere (koder og/eller fingeraftryk) i kodetastaturet eller fingeraftrykslæseren. Du kan supplere med op til 20 fjernbetjeninger. Se i manualen hvordan du opretter brugere og koder.

Hvilket værktøj skal jeg bruge for at montere Yale ENTR S?

Du skal bruge en stjerneskruetrækker, malertape, en kraftig bidetang og et målebånd.

Du kan se hele Yale ENTR S monteringsvideoen her.

Opfylde Yale ENTR S kravene til en godkendt lås?

Yale ENTR S har ikke et SSF-certifikat, men den tilbyder samme sikkerhed som en lås med vrider gør i dag. Forhør dig eventuelt hos din forsikring, hvordan de forholder sig. Alternativt kan du vælge en Yale Doorman, der er F&P godkendt i klasse 3.

Kan jeg tilslutte min Yale ENTR S til alarmsystemet?

Det er desværre ikke muligt at tilslutte Yale ENTR S til alarmsystemet. I så fald du ønsker det, skal de vælge en Yale Doorman.

Findes der forskellige versioner af Yale ENTR S?

Der er kun en version af Yale ENTR S i Skandinavien.

Kan jeg montere Yale ENTR S på min hoveddør?

Yale ENTR S kan monteres på de fleste hoveddøre. ENTR S er udviklet til de skandinaviske døre og kan monteres på de fleste døre, der har en vrider på indersiden. Hvis din dør har en cylinder på begge sider eller cylinder og vrider på indersiden, så kontakt en låsesmed for rådgivning til at vælge den rigtige løsning til dig. Alternativt kan du montere en Yale Doorman.

Er min smartphone kompatibel med ENTR S?

Kompatible telefoner iOS

• iPhone 5S iOS 11
  • iPhone 6 iOS 11
  • iPhone 6S iOS 11
  • iPhone 6 Plus iOS 11
  • iPhone 7 iOS 11
  • iPhone 7 Plus iOS 11
  • iPhone X, iOS 11

Kompatible telefoner Android

• Huawei P9, Android 7
  • Huawei P10, Android 7
  • Huawei P20, Android 8.1
  • Huawei P20 Pro, Android 8.1
  • LG G6, Android 7
  • Samsung Galaxy S6 Android 7
  • Samsung S8, Android 8
  • Samsung S9, Plus Android 8
  • Sony L1, Android 7
  • Sony Xperia X, Android 8
  • Sony Z3 Compact, Android 6
  • Sony XZ Compact, Android 8
  • Xiaomi Mi A1 Android 8
  • Xiaomi RedMi Note 4, Android 8