Om ASSA ABLOY

Yale er en del af ASSA ABLOY, der blev grundlagt i 1994 ved fusionering af ASSA i Sverige og ABLOY i Finland. Siden da er ASSA ABLOY vokset fra at være en regional virksomhed til en international koncern med ca. 46.000 medarbejdere og salg på mere end EUR 7,3 milliarder. Yale position inden for koncernen er som det globale førende brand inden for sikringsprodukter til private.

ASSA ABLOY driver virksomhed på modne- og vækstmarkeder globalt med førende positioner i store dele af Europa, Nordamerika og Asien-Stillehavsregionen. I det hurtigvoksende sikkerhedssegment indtager koncernen en førende position inden for områder som adgangskontrol, identifikationsteknologi, dørautomatik og hotelsikkerhed.

ASSA ABLOY Group er opdelt i tre regionale og to globale divisioner:

Global Technologies-divisionen indtager en førende position som leverandør af elektroniske sikkerhedsløsninger på verdensplan. Global Technologies' brancheførende mærker omfatter bl.a. HID og ASSA ABLOY Hospitality (tidligere VingCard Elsafe).

Americas-divisionen fremstiller og sælger mekaniske og elektromekaniske låse, cylinderne, sikkerhedsdøre og dørkarme. Americas-divisionens brancheførende mærker omfatter bl.a. Corbin Russwin, Curries, Medeco, Sargent og Yale.

EMEA-divisionen fremstiller og sælger mekaniske, elektromekaniske og elektroniske låse, cylinderne, sikkerhedsdøre og beslag. Vores tilbud er tilpasset de lokale markedsstandarder og sikkerhedskrav takket være det lokale kendskab i forbindelse med koncernens mærker. I EMEA omfatter disse nogle af de mest respekterede inden for branchen som ABLOY, Yale, Ruko, Prometal, Lockwood Doors, TESA, IKON og ASSA mfl.

Asia Pacific-divisionen fremstiller og sælger mekaniske og elektromekaniske låse, digitale dørlåse, højsikkerhedsdøre og hardware. Nogle af APAC's brancheførende mærker omfatter Guli, Pan Pan, King, Lockwood og Yale.

Entrance Systems-divisionen er global leder inden for produkter til indgangsautomatisering, komponenter og service. Entrance Systems' brancheførende mærker omfatter Besam, Crawford, Megadoor og Albany.

Få mere at vide om ASSA ABLOY ved at besøge www.assaabloy.com.