En elektronisk lås gør det nemmere at udleje din bolig i ferien

Vinterferien nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at der er mange der rejser på vinterferie i løbet af de kommende uger. Det er der nok mange, der ser frem til, men det kan også betyde udfordringer i forhold til sikkerheden i hjemmet.

Det angår både hvis hjemmet står tomt, men også hvis du fx udlejer din bolig imens, du er på ferie. En elektronisk lås på din hoveddør kan være behjælpelig i begge tilfælde, og gøre at du kan holde vinterferie med ro i sindet.

Hvis der er ikke er nogen i din bolig, mens du er på ferie

Hvis din bolig står tom i ferien, kan den elektroniske lås hjælpe dig med at holde øje med din bolig, mens du er afsted. Via din smartphone kan du fx få besked, hvis døren bliver åbnet, samt hvem det er, der har åbnet den. På den måde kan du reagere, hvis det skulle ske, at døren er blevet åbnet af en person, som du ikke kender.

Hvis du udlejer din bolig i ferien

Hvis du udlejer din bolig i ferien, giver en elektronisk lås dig mere frihed, og den gør det nemmere i forhold til alt det praktiske, som fx overdragelse af nøgler. En af de store udfordringer kan være, hvis dine lejere ikke har mulighed for at komme og hente nøglen, før du er taget afsted. Så ender det ofte ud i en kompliceret, og ikke særlig sikker løsning, som fx at lægge nøglen under måtten, eller bede en nabo om at udlevere nøglen.

Med en elektronisk lås, kan du gøre denne proces nemmere ved at oprette koder til dine lejere, så de selv kan låse sig ind, når de ankommer. Du kan oprette tidsbestemte koder, der kun gælder i den periode, du er ude at rejse. Du kan også slette koderne manuelt, når du er tilbage igen.