Skræddersy Yale Smart Living til dit hjem og din hverdag

Hverdagslivet er forskelligt fra hjem til hjem. Derfor giver det selvfølgelig heller ikke mening, at alle har det samme sikkerhedssystem. Fordelen ved Yale Smart Living er, at det kan tilpasses personlige behov. Det er bygget op om en Yale smart-hub, der er hjertet i systemet. Herefter tilføjer du de elementer, som du har brug for, så du kan få et system, der passer til lige netop dit hjem.

Sortimentet af Yale enheder spænder bredt inden for kategorierne elektroniske låse, alarmer, bevægelsessensorer, overvågningskameraer, temperaturmålere, røgdetektorer og vindueskontakter. Du behøver ikke købe nogen startpakke, men kan bygge systemet op af de dele, du ønsker.

Perfekt til børnefamilier

Yale Smart Living giver ro i sindet til travle børnefamilier. Hvis du børn i skolealderen, kan du fra arbejdet tjekke på din smartphone, om de er kommet hjem fra skole til aftalt tid. Det kan du fx gøre med IP kameraet, eller du kan få notifikationer, når de har åbnet døren derhjemme.  

Du kan også få besked, når dine børn er taget hjemmefra, og tjekke om de har husket at sætte alarmen til. Hvis de skulle have glemt det, kan du gøre det fra din smartphone.

I familier hvor der er mange nøglebrikker i omløb, kan det være nemt at miste en. Med mekaniske nøgler ville det betyde, at du blev nødt til at udskifte låsen, hvis en af nøglerne blev væk. Med Yale Smart Living kan du nøjes med at deaktivere nøglebrikken.

Få ro i sindet, når du er rejser

Hvis du rejser meget, har du sikkert haft den følelse af, at du måske har glemt at slukke lyset derhjemme inden du tog til lufthavnen, eller om du mon huskede at slå alarmen til. Men Yale Home app’en kan du tjekke, om du har husket det hele. Du kan slå alarmen til og slukke lyset, lige meget hvor du befinder dig.

Mens du er ude at rejse, kan du med IP kameraet tjekke hjemmet direkte fra din smartphone, så du kan koncentrere dig om at nyde rejsen.