Hvad er et smart hjem?

Kan du forestille dig et hjem, hvor alt kan styres via en smartphone? Med et smart hjem kan du fx sætte kaffemaskinen i gang, se om hunden laver ulykker eller styre lyset. Og alt det kan du gøre uanset hvor du befinder dig. Men et smart hjem starter selvfølgelig med en smart lås – som også kan styres via din smartphone.

Med et smart hjem er det nærmest kun fantasien, som sætter grænser for hvad man efterhånden kan styre via en smartphone. Efterhånden er vores hjem blev fyldt op med flere smarte muligheder, som er blevet en del af vores hverdag. Hvem havde fx for få år siden troet, at det ville være muligt at få besked via sin smartphone, når vaskemaskinen var færdig? Det er i dag muligt pga. intelligente stikkontakter. Eller hvem ville have troet, at et smart køleskab ville være i stand til at lave lister over sit indhold, generere opskrifter, anbefale sunde valgmuligheder og bestille genopfyldning, efterhånden som maden bliver spist, ved et svirp på din skærm eller med en stemmekommando?

Og med alle de nye muligheder er det selvfølgelig også oplagt, at sikre sit hjem med en elektronisk lås, og vinke farvel til den gode velkendte mekaniske nøgle.

En elektronisk lås gør hverdagen lettere

Mød vores elektroniske lås Yale Doorman, som er designet ud fra den tankegang om, at låsen skal gøre din hverdag nemmere.

Yale Doorman kan åbnes med kode eller nøglebrik, og med den seneste integration til Verisure, er det nu også muligt at åbne og låse døren via en app på telefonen. Samtidig kan du også via app’en altid se, om du har husket at låse døren. Der kan også tildeles midlertidige koder, så fx håndværkere kan låse sig ind i et bestemt tidsrum. Og du bestemmer, hvornår de skal kunne låse sig ind.

Det er smart, nemt og bekvemt.