Gode råd til at undgå indbrud i julen

Julen er ved at være over os med alle de hyggelig ting, som det fører med sig. Mange af os glæder os nok allerede til at mødes med familien i julen og til at nyde den dejlige julemad. Bagsiden af julen er dog, at det betyder, at der kommer til at være en masse tomme hjem i juledagene, hvilket er en invitation for enhver indbrudstyv. Med et intelligent sikkerhedssystem er det dog blevet nemmere at beskytte sit hjem, når man ikke er hjemme.

Fremtiden inden for sikring af hjemmet ligger inden for intelligente sikkerhedssystemer, hvor du kan kontrollere sikkerheden i hjemmet, lige meget hvor du befinder sig. Herunder kan du se tre gode grunde til at investere i et intelligent sikkerhedssystem op til jul, så du kan nyde tiden med familien med ro i sindet om, at dit hjem er beskyttet.

Hold øje med dit hjem på din smartphone

Kameraer og videokameraer er en del af de fleste intelligente sikkerhedssystemer. På din smartphone har du dermed adgang til direkte billeder og live video fra dit hjem, så du ubekymret kan fortsætte med at nyde julen.

Få besked hvis der er ubudne gæster

Derudover kan du også få beskeder på din smartphone, hvis døren eller vinduerne derhjemme bliver åbnet, eller hvis alarmen skulle blive udløst af ubudne gæster.

Med den elektroniske lås kan du desuden oprette individuelle og tidsbestemte koder til din dør. Det er meget bekvemt, hvis der er en du kender, der skal have adgang til dit hjem, mens du er væk. Du kan oprette en kode til vedkommende, der gælder i en given periode, og derefter virker koden ikke mere. Når personen har brugt koden, vil du få besked om det på din smartphone.

Styr lyset i dit hjem – spar på elregningen

En af de metoder som tyvene ofte bruger for at tjekke, om der er nogen hjemme i huset er ved at se, om der er tændt lys.

Hvis du har et intelligent sikkerhedssystem, kan du styre lyset direkte fra din smartphone, så du kan skrue op for lyset i de mørke timer. På den måde kan du få det til at se ud, som om, der er nogen hjemme.